Koop/Opdracht

Kunst Kopen

Heeft u interesse om een (of meerdere) van de schilderijen van de site te kopen, neemt dan contact op met Eddyana. U kunt ook een bezoek brengen om de schilderij in het echt te bekijken. U bent van harte welkom.

Eddyana neemt opdrachten aan van iedereen die een schilderij, muurschildering of een ontwerp voor een grafmonument wil laten maken naar eigen persoonlijke wensen.

Daarnaast is Eddyana ook bereid op uitnodiging een uitleg te geven en expositie te verzorgen over haar religieus geïnspireerde schilderij(en).

 

Kunst in Opdracht

Eddyana-Palet is ook in staat om uw persoonlijke wensen, ideeen, emoties en verlangens te visualiseren in een schilderij. Met het verstrekken van een opdracht kunt u als bedrijf of instelling een eigen visie op het bedrijfsconcept of de issue van de instelling kunstzinnig laten uitbeelden. Om op te hangen in uw bedrijf of instelling of om iemand cadeau te doen. Daartoe kunnen schilderijen maar ook andere objecten op maat worden gemaakt. 

Werkwijze:

- Een persoonlijk gespreak vooraf bij de opdrachtgever

- Aan de hand van dat gesprek worden wensen bepaald en een aantal ontwerpen gemaakt

- Na de keuze van het ontwerp wordt een opdrachtovereenkomst gesloten.

- Eddyana-Palet begint met de realisatie van het ontwerp

- Nadat de realisatie is begonnen kan een opdracht niet meer geannuleerd worden

- 40% van de koopsom wordt bij het begin van de realisatie voldaan

- Bij aflevering van het schilderij wordt de resterende 70% voldaan

Eddyana-Palet verzorgt het hele traject van het bedenken van een idee tot aan de levering aan de opdrachtgever. Het gaat om uniek werk. U bent er zeker van dat uw klant of relatie van een ander niet eenzelfde cadeau krijgt. Een bijzonder cadeau in de vorm van een kunstwerk is bij ons in goede handen en betaalbaar.

Voor een prijsindicatie of offerte kunt u met mij contact opnemen via mail of telefoon.

 

Klik hier om contact op te nemen met Eddyana

 

 

 

 

© Copyright 2008 | Eddyana-Palet.nl